Jubileusz 20-lecia działalności Związku Polskie Mięso

Poleć
Udostępnij
Autor tekstu: d.alankiewicz
21-10-2014,19:40 Aktualizacja: 21-10-2014,19:46
A A A

Organizacja jest dziś kluczowym stowarzyszeniem branżowym, skupiającym największych producentów i przetwórców sektora mięsnego.

Związek Polskie Mięso jest organizacją reprezentującą interesy gospodarcze zrzeszonych w niej podmiotów, a także działających w obrębie branży mięsnej oraz współpracujących z nią w zakresie ich działalności wytwórczej, handlowej i lub usługowej, w szczególności wobec organów państwowych.

Z okazji 20-lecia działalności Związku Polskie Mięso minister rolnictwa odznaczył odznaką honorową Zasłużony dla rolnictwa lub dyplomem ministra rolnictwa i rozwoju wsi przedstawicieli władz Związku Polskie Mięso.

Oznaczeni:

Witold Choiński - prezes Związku Polskie Mięso

Jerzy Rey - obecny przewodniczący Rady Związku Polskie Mięso

Jerome Aherme - Dyrektor Generalny ABP Poland Sp. z o. o.

Jan Brodawka - współwłaściciel Zakładu Przetwórstwa Mięsnego KAROL

Waldemar Kowalkowski - Dyrektor Generalny OSI Food Solutions Poland Sp. z.o.o.

Andrzej Marchewka - Prezes Zarządu PROMAR Sp. z o.o.

Bogusław Miszczuk - Prezes zarządu Sokołów S.A.

Wojciech Mróz - Prezes Mróz S.A.

Grzegorz Nosek - Prezes zarządu NERO sp. z.o.o

Joachim Nowak - Prezes zarządu Zakładów Mięsnych PAMSO S.A.

Anna Olewnik-Mikołajewska - Prezes Zarządu Zakładów Mięsnych Olewnik-BIS sp. z o.o.

Waldemar Opatowski - właściciel Torex

Andrzej Pawelczak - Dyrektor ds. PR, Rzecznik Prasowy – Grupa ANIMEX Sp. z o.o.

Andrzej Skiba - właściciel zakładów Mięsnych Skiba

Ryszard Smolarek - Prezes Zarządu „Polskamp” Sp. z o.o.

Ryszard Sobiech - właściciel SOBSMAK SP.Z O.O

Dariusz Zakrzewski - właściciel firmy Zakłady Mięsne Zakrzewscy

Janusz Zakrzewski - właściciel firmy Zakłady Mięsne Zakrzewscy

Roman Miler - wiceprezes zarządu PKM DUDA

Janusz Marchlewski - właściciel Chłodnia Marlex

***

Z okazji 20-lecia swojej działalności Związek Polskie Mięso złożył specjalne podziękowania dokonując wręczenia statuetek założycielom, dotychczasowym władzom zarządu oraz osobom i instytucjom wspierającym działalność Związku.

Przy okazji jubileuszu Związek postanowił wyróżnić także dziennikarzy, którzy dzięki swojej pracy przyczynili się do budowania pozytywnego wizerunku branży mięsnej.

Poleć
Udostępnij
WAŻNE TERMINY
9. Europejski Kongres Menadżerów Agrobiznesu