Nadchodzące wydarzenia

X Ogólnopolska Naukowa Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw „Owoce, warzywa, grzyby - innowacje w surowcach i przetwórstwie” w Nieborowie 2017

Data rozpoczęcia: 2017-05-25
Data zakończenia: 2017-05-26
Miejscowość: Nieborów
Organizator: Instytut Ogrodnictwa w Skierniewicach, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Województwo: łódzkie
Ulica i numer: Nieborów 163c

Instytut Ogrodnictwa w Skierniewicach, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Warszawski, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Łódzki zapraszają 25-26 maja 2017 roku na X  Ogólnopolską Naukową Konferencję Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw „Owoce, warzywa, grzyby - innowacje w surowcach i przetwórstwie”, która odbędzie się w Nieborowie.

Tematyka konferencji:

  • Owoce, warzywa i grzyby, jako prozdrowotne surowce
  • Innowacje w przetwórstwie i
  • opakowaniach/nowe wyzwania dla nauki i przemysłu
  • Zanieczyszczenia, zagrożenia jakości, i dentyfikowalność żywności
  • Metody analityczne, skład surowców i przetworów

Więcej informacji o wydarzeniu znajduje się na stronie www.inhort.pl

KOMUNIKAT I    KOMUNIKAT II