Produkcja wieprzowiny w UE w wyniku COVID-19 spadła

Cena tuczników w Polsce wciąż spada
- Informacje dotyczące hodowli i produkcji trzody chlewnej można znaleźć w dwumiesięczniku "Hoduj z Głową Świnie" ZAPRENUMERUJ
Z ostatniej chwili
Koronawirus i zamknięcie restauracji, ograniczenia turystyki , a tym samym spadek spożycia wieprzowiny odbiły się na ograniczeniu ubojów świń niemal w całej Europie. Według danych Eurostatu liczba ubojów spadła od stycznia do maja o 3%.
-Warchlaki potrzebują dobrych warunków
-Mamki dla prosiąt. Kiedy, jak i dlaczego?
-Co drożdże wnoszą do dawki?
-Oblicza skrobi
-Sita kałowe, czyli cała prawda o żywieniu
-"Królewska Wołowina" z bydła szkockiego
25-04-2025,10:55
22-04-2025,10:45
16-04-2025,12:05
18-03-2025,13:10
17-03-2025,12:40
07-03-2025,10:30
25-04-2025,10:55
22-04-2025,10:45
20-02-2025,19:45
18-02-2025,8:40
11-12-2024,12:10
29-11-2024,8:05