Produkcja wieprzowiny w UE w wyniku COVID-19 spadła

Cena tuczników w Polsce wciąż spada
- Informacje dotyczące hodowli i produkcji trzody chlewnej można znaleźć w dwumiesięczniku "Hoduj z Głową Świnie" ZAPRENUMERUJ
Z ostatniej chwili
Koronawirus i zamknięcie restauracji, ograniczenia turystyki , a tym samym spadek spożycia wieprzowiny odbiły się na ograniczeniu ubojów świń niemal w całej Europie. Według danych Eurostatu liczba ubojów spadła od stycznia do maja o 3%.
-Nie wystarczy tylko mieć szukarka
-Lato - trudny czas dla macior
-Bioasekuracja w praktyce, a nie na papierze
-Cielęta i jałówki od nowa
-Przewodnik po nowoczesnych dodatkach
-Co trzeba wiedzieć o gumach strzykowych?
30-06-2025,9:50
25-06-2025,14:30
17-06-2025,10:35
09-06-2025,12:30
02-06-2025,7:40
29-05-2025,15:30
30-06-2025,9:50
25-04-2025,10:55
22-04-2025,10:45
20-02-2025,19:45
18-02-2025,8:40
11-12-2024,12:10