Produkcja wieprzowiny w UE w wyniku COVID-19 spadła
Cena tuczników w Polsce wciąż spada
- Informacje dotyczące hodowli i produkcji trzody chlewnej można znaleźć w dwumiesięczniku "Hoduj z Głową Świnie" ZAPRENUMERUJ
Z ostatniej chwili
Koronawirus i zamknięcie restauracji, ograniczenia turystyki , a tym samym spadek spożycia wieprzowiny odbiły się na ograniczeniu ubojów świń niemal w całej Europie. Według danych Eurostatu liczba ubojów spadła od stycznia do maja o 3%.
-Prosięta to szczególna grupa wiekowa u świń
-Jedyna taka tuczarnia w hali łukowej
-Jak przygotować się na kontrolę z bioasekuracji?
-Strawność włókna to najważniejszy wskaźnik jakości pasz objętościowych
-Wyniki laboratoryjne w służbie nowoczesnej hodowli
-Kiszonka nie do przecenienia
07-12-2025,12:10
05-12-2025,14:05
04-12-2025,11:40
03-12-2025,10:15
26-11-2025,13:10
19-11-2025,12:10
05-11-2025,16:35
06-08-2025,9:30
30-06-2025,9:50
25-04-2025,10:55
22-04-2025,10:45
20-02-2025,19:45
