Produkcja wieprzowiny w UE w wyniku COVID-19 spadła
Cena tuczników w Polsce wciąż spada
- Informacje dotyczące hodowli i produkcji trzody chlewnej można znaleźć w dwumiesięczniku "Hoduj z Głową Świnie" ZAPRENUMERUJ
Z ostatniej chwili
Koronawirus i zamknięcie restauracji, ograniczenia turystyki , a tym samym spadek spożycia wieprzowiny odbiły się na ograniczeniu ubojów świń niemal w całej Europie. Według danych Eurostatu liczba ubojów spadła od stycznia do maja o 3%.
-Prosięta to szczególna grupa wiekowa u świń
-Jedyna taka tuczarnia w hali łukowej
-Jak przygotować się na kontrolę z bioasekuracji?
-Jak nie zepsuć odchowu jałówek? Część 2
-Jakość pasz objętościowych to klucz do efektywnej produkcji mleka
-Znaczenie higieny udojowej w praktyce
27-10-2025,12:50
23-10-2025,11:15
22-10-2025,9:35
20-10-2025,12:00
06-10-2025,14:30
06-10-2025,10:05
06-08-2025,9:30
30-06-2025,9:50
25-04-2025,10:55
22-04-2025,10:45
20-02-2025,19:45
18-02-2025,8:40
