Produkcja wieprzowiny w Unii Europejskiej maleje

Pogłowie trzody chlewnej w Polsce spada, a cena rośnie
- Informacje dotyczące hodowli i produkcji trzody chlewnej można znaleźć w dwumiesięczniku "Hoduj z Głową Świnie" ZAPRENUMERUJ
Z ostatniej chwili
Unia Europejska w wyniku spadku pogłowia trzody chlewnej ograniczyła produkcję wieprzowiny. W pierwszej połowie 2019 r. na rynek trafiło 12,52 mln ton surowca, to o 1,4 proc. mniej w stosunku do tego samego okresu w 2018 r.
-Pięć kroków do sukcesu
-Dzięki dywersyfikacji nadal tuczy
-Audyt rzeźniany
-ASF znów w natarciu
-Biogazownie - zasada działania
-Białogrzbiete to spokojna rasa
-Detoksykanty zabezpieczają
-Tajemnice rekordowej produkcji
-Ubój na pastwisku bez stresu
14-09-2023,10:30
24-08-2023,9:10
05-08-2023,8:05
03-08-2023,15:50
05-07-2023,18:35
02-07-2023,8:05
24-08-2023,9:10
03-08-2023,15:50
19-07-2023,12:45
06-12-2022,17:40
19-10-2022,9:00
27-08-2022,10:35