Branża mięsna gotowa na kryzys żywnościowy

Poleć
Udostępnij
Skomentuj
Autor tekstu: Marek Szczepanik PAP (em) | redakcja@agropolska.pl
22-05-2022,10:20 Aktualizacja: 21-05-2022,10:30
A A A
Poleć
Udostępnij
Skomentuj
Aktualne wydanie
Hoduj z głową świnie 4/2022

Hoduj z głową świnie:

-Stagnacja na rynku

-Co nowego w branży?

-Udział włókna w paszy dla świń

-Zasady uboju z konieczności

-Tuczarnia w miejsce obory

 

PRENUMERATA


 

Aktualne wydanie
Hoduj z głową bydło 4/2022

Hoduj z głową bydło:

-Cena zawodzi hodowców

-Mleczna gala

-Aby było zdrowo i opłacalnie

-Witamina E i selen dla opasów

-Najważniejsze pierwsze dni

 

PRENUMERATA