Wyszukiwarka tagów
Znaleziono 5 pasujących wyników.
Polacy tracą zaufanie do jakości mięsa. Duże wyzwanie dla producentów
Zgodnie z najnowszymi badaniami rynek spożywczy i gastronomiczny zmienia się w zaskakującym tempie. Spada m.in. konsumpcja mięsa bowiem aż 54 proc. pytanych osób ma wątpliwości związane z...
więcejPraktyki w znanej firmie to szansa na zdobycie nowych umiejętności
Studia to kluczowy okres w życiu każdego młodego człowieka. Żeby jednak znaleźć wymarzoną pracę, jeszcze w czasie nauki, warto uczestniczyć w praktykach zawodowych. Jedną z firm, która z...
więcejGoodvalley z prestiżowym certyfikatem
Grupa Goodvalley (wcześniej Poldanor i Prime Food) z Przechlewa w woj. pomorskim może się pochwalić unikalnym na skalę krajową certyfikatem niezależnej organizacji TÜV. Certyfikat "zerowy...
więcejBioasekuracja fermy czyli jak to się robi?
Dla każdej z ferm Goodvalley została stworzona ocena ryzyka oraz opracowane specjalistyczne zasady postępowania. Wszystkie obiekty są otoczone szczelnym nieuszkodzonym ogrodzeniem. Jego wysokość...
więcejGoodvalley wie jak obronić się przed ASF-em
Goodvalley zorganizował seminarium trzodowe, które odbyło się 13 listopada w Przechlewie w woj. pomorskim. Jego hasłem przewodnim był ASF, bezpieczeństwo żywności, nadzór, podział...
więcej