Produkcja wieprzowiny będzie spadać. Eksperci nie mają złudzeń

Z ostatniej chwili
Eksperci ARR oceniają, że w pierwszej połowie 2016 r. krajowa produkcja żywca wieprzowego może ukształtować się na poziomie około 1,1 mln ton. To o około 5 proc. mniej niż w pierwszym półroczu 2015 roku.
-Nie wystarczy tylko mieć szukarka
-Lato - trudny czas dla macior
-Bioasekuracja w praktyce, a nie na papierze
-Cielęta i jałówki od nowa
-Przewodnik po nowoczesnych dodatkach
-Co trzeba wiedzieć o gumach strzykowych?
30-06-2025,9:50
25-06-2025,14:30
17-06-2025,10:35
09-06-2025,12:30
02-06-2025,7:40
29-05-2025,15:30
30-06-2025,9:50
25-04-2025,10:55
22-04-2025,10:45
20-02-2025,19:45
18-02-2025,8:40
11-12-2024,12:10