Produkcja wieprzowiny będzie spadać. Eksperci nie mają złudzeń

Z ostatniej chwili
Eksperci ARR oceniają, że w pierwszej połowie 2016 r. krajowa produkcja żywca wieprzowego może ukształtować się na poziomie około 1,1 mln ton. To o około 5 proc. mniej niż w pierwszym półroczu 2015 roku.
-Prosięta to szczególna grupa wiekowa u świń
-Jedyna taka tuczarnia w hali łukowej
-Jak przygotować się na kontrolę z bioasekuracji?
-Jak nie zepsuć odchowu jałówek? Część 2
-Jakość pasz objętościowych to klucz do efektywnej produkcji mleka
-Znaczenie higieny udojowej w praktyce
29-09-2025,19:00
24-09-2025,10:45
23-09-2025,12:10
18-09-2025,10:30
17-09-2025,13:40
14-09-2025,10:30
06-08-2025,9:30
30-06-2025,9:50
25-04-2025,10:55
22-04-2025,10:45
20-02-2025,19:45
18-02-2025,8:40