Produkcja wieprzowiny będzie spadać. Eksperci nie mają złudzeń

Z ostatniej chwili
Eksperci ARR oceniają, że w pierwszej połowie 2016 r. krajowa produkcja żywca wieprzowego może ukształtować się na poziomie około 1,1 mln ton. To o około 5 proc. mniej niż w pierwszym półroczu 2015 roku.
-Warchlaki potrzebują dobrych warunków
-Mamki dla prosiąt. Kiedy, jak i dlaczego?
-Co drożdże wnoszą do dawki?
-Cielęta i jałówki od nowa
-Przewodnik po nowoczesnych dodatkach
-Co trzeba wiedzieć o gumach strzykowych?
02-06-2025,7:40
29-05-2025,15:30
21-05-2025,19:05
20-05-2025,11:20
16-05-2025,11:45
12-05-2025,12:55
25-04-2025,10:55
22-04-2025,10:45
20-02-2025,19:45
18-02-2025,8:40
11-12-2024,12:10
29-11-2024,8:05