Hiszpanie produkują coraz więcej wieprzowiny
Co jest przyczyną obgryzania ogonów u prosiąt?
- Tematy związane z hodowlą i produkcją trzody chlewnej można znaleźć w dwumiesięczniku "Hoduj z Głową Świnie" ZAPRENUMERUJ
Z ostatniej chwili
Wzrost produkcji mięsa wieprzowego w Hiszpanii wynika głównie ze zwiększenia pogłowia świń w tym kraju do 30 mln sztuk pod koniec 2017 r. W pierwszych pięciu miesiącach br. tamtejsi rolnicy wyprodukowali o 8,5 proc. wieprzowiny więcej r/r.
-Żeby rozród działał dobrze
-Tucz świń w cyklu otwartym. Genetyka i zdrowie
-Okiem doradcy - bioasekuracja ASF
-Okiem doradcy - cicha ruja
-Sucha masa jest kluczowa
-Jak liczyć koszty żywienia w produkcji mleka?
-TMR w teorii i praktyce
18-04-2024,9:05
17-04-2024,12:00
17-04-2024,10:00
26-03-2024,14:30
13-03-2024,9:30
26-02-2024,14:00
18-02-2024,7:55
09-02-2024,11:10
11-10-2023,8:05
01-10-2023,11:30
24-08-2023,9:10
03-08-2023,15:50