Hiszpanie produkują coraz więcej wieprzowiny

Co jest przyczyną obgryzania ogonów u prosiąt?
- Tematy związane z hodowlą i produkcją trzody chlewnej można znaleźć w dwumiesięczniku "Hoduj z Głową Świnie" ZAPRENUMERUJ
Z ostatniej chwili
Wzrost produkcji mięsa wieprzowego w Hiszpanii wynika głównie ze zwiększenia pogłowia świń w tym kraju do 30 mln sztuk pod koniec 2017 r. W pierwszych pięciu miesiącach br. tamtejsi rolnicy wyprodukowali o 8,5 proc. wieprzowiny więcej r/r.
-Nie wystarczy tylko mieć szukarka
-Lato - trudny czas dla macior
-Bioasekuracja w praktyce, a nie na papierze
-Cielęta i jałówki od nowa
-Przewodnik po nowoczesnych dodatkach
-Co trzeba wiedzieć o gumach strzykowych?
09-06-2025,12:30
02-06-2025,7:40
29-05-2025,15:30
21-05-2025,19:05
20-05-2025,11:20
16-05-2025,11:45
25-04-2025,10:55
22-04-2025,10:45
20-02-2025,19:45
18-02-2025,8:40
11-12-2024,12:10
29-11-2024,8:05