Francuska rzeźnia zamknięta z powodu COVID-19
Zakłady mięsne w Niemczech zamknięte z powodu koronawirusa
- Informacje dotyczące hodowli i produkcji trzody chlewnej można znaleźć w dwumiesięczniku "Hoduj z Głową Świnie" ZAPRENUMERUJ
Z ostatniej chwili
Rzeźnia położona we francuskim regionie Doliny Środkowej Loary została zamknięta. Jest to efekt wykrycia obecności koronawirusa u 34 pracowników tego zakładu.
-Hodowcy mają wpływ na cenę żywca
-Kompleksowo o żywieniu stada podstawowego - loszki. Część 1
-Nowa chlewnia z naciskiem na dobrostan
-Strawność włókna to najważniejszy wskaźnik jakości pasz objętościowych
-Wyniki laboratoryjne w służbie nowoczesnej hodowli
-Kiszonka nie do przecenienia
07-12-2025,12:10
05-12-2025,14:05
04-12-2025,11:40
03-12-2025,10:15
26-11-2025,13:10
19-11-2025,12:10
05-11-2025,16:35
06-08-2025,9:30
30-06-2025,9:50
25-04-2025,10:55
22-04-2025,10:45
20-02-2025,19:45
